Opiskele ilmaiseksi verkossa

Tervetuloa oppimisen ja kasvun polulle!

Wiisas Kasvun ilmaiset verkkokurssit on suunniteltu tarjoamaan sinulle avaimia henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. 

Verkkokursseilla on monipuoliset aiheet

Kurssimme kattavat laajan valikoiman aiheita, kuten henkilökohtainen hyvinvointi, ajankäyttö, unen laatu, stressinhallinta, yrityksen viestintä ja paljon muuta.

Asiantuntijoiden opetus

Kurssien sisällöt on suunniteltu ja toteutettu alansa asiantuntijoiden toimesta, jotka jakavat oivalluksia, tietoa ja työkaluja menestyksekkääseen oppimiseen. - Asiantuntijat ovat myös yhdistyksemme jäseniä, jotka ovat näin halunneet jakaa osaamistaan muillekin!

Yhteisön tuki ja opiskele omaan tahtiisi

Voit opiskella silloin kun se sinulle sopii, omaan tahtiisi. Verkkokurssimme ovat saatavilla 24/7. Liity osaksi yhteisöä, joka tukee, inspiroi ja kannustaa sinua matkallasi. 

Verkkokursseja

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠
Kevään aikana avautuvat uudet, maksuttomat verkkokurssit vain jäsenille.

Kuinka pääset alkuun?

1.  liity sähköpostilistalle tai jäseneksi tästä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Etuja liittymällä Wiisaan Kasvun jäseneksi 

Tulevaisuudessa jäsenille lisää ilmaisia ja syventäviä verkkokursseja, pääsy verkkotapahtumiimme sekä paljon muuta!

Älä odota enää - aloita oma matkasi kohti henkilökohtaista ja ammatillista kasvua jo tänään! Verkkokurssimme tarjoavat sinulle tietoa, taitoja ja tukea, joita tarvitset menestymiseen ja hyvinvointiin.

Haluatko tietää lisää?

Olemme täällä auttaaksemme sinua! Jos sinulla on kysyttävää kursseistamme, rekisteröitymisprosessista tai haluat vain tietää enemmän siitä, kuinka Wiisas Kasvu voi tukea kasvuasi, ota rohkeasti yhteyttä.