Yhdistys

Wiisas Kasvu ry on perustettu 12.10.2022.


Perustajajäsenillä on takataskussaan vahva kokemus erilaisista työelämän ja liiketoiminnan ympäristöistä. Mukana on asiantuntijoita mm. liiketoiminnan kehittämisen, valmennuksen, aikuiskasvatuksen, psykoterapian, taloushallinnon ja kansainvälisen myynnin saralta.

Perustajajäsenet omaavat monenlaisia sävyjä sisältäviä kokemuksia erityisesti pienyrittäjinä toimimisen haasteista, mutta myös iloista. Kokemuksistamme syntyi halu auttaa muita sekä tehdä tätä toimintaa yhdessä kehittäen muiden kanssa. Mukaan kehittäjäen joukkoon haluamme ottaa myös kasvun asennetta omaavat henkilöt - työttömät tai työssä käyvät - jotka harkitsevat oman yrityksen perustamista tai haluavat edetä työurallaan kohti merkityksellistä työtä ja yhteistyötä. Myös yritykset ja kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämänlaatua edistävät järjestöt sekä pienyrittäjien ja työttömien yhdistykset ovat tervetulleita jäseniksemme.

Uskomme pienyritysten sekä eteenpäin suuntautuvan asenteen tuomaan ketterään muutos- ja kasvuvoimaan. Uskomme myös siihen, että verkostoitumalla, pk- ja mikroyrityksien palveluilla ja uutta rakentavalla yhteistyöllä voimme vaikuttaa positiivisesti  yhteiskuntaan sen sen kehittymiseen.
Uskomme, että kestävä kehittyminen tapahtuu yhdessä tekemällä, kokeilemalla ja keskustelemalla. Vain näin voi syntyä pysyviä muutoksia, jotka näkyvät  yksilöiden omassa henkilökohtaisessa hyvinvoinnissa ja mahdollistavat samalla taloudellisen hyvinvoinnin ja kasvun.

Tämän vuoksi haemme jäseniksi erityisesti kasvusuuntautuneita ja yhteiskehittämisestä kiinnostuneita yksilöitä ja yhteisöjä. Myös kannatusjäsenet ovat tervetulleita tuoreeseen yhdistykseemme!

Wiisas Kasvu ry  Y 3317912-3

Hallitus:

  • Puheenjohtaja: Anne Elina Akola, FM, KM, PCC, Certified Transformational Presence Coach, aikuispedagogi, CEO
  • Susanna Härkönen, KTM, M.Ed. Reg. Counselor, CCTP, CGT, CAGT, ASDCS, Psykoterapeutti, liikkeenjohdon Coach
  • Marjatta Koskinen, MMM, Taloushallinnon erityisasiantuntija