Tutkimusmatka hyvinvointiin: Miten muuttaa stressi vahvuudeksi

20.10.2023

 Opi hallitsemaan stressiäsi:
"Miten muuttaa stressi vahvuudeksi – Polyvagaali-näkökulma hyvinvointiin"
Webinaari ti.14.11 klo19 - 20.30
Luennoitsijana Susanna Sjöberg

Maailmassa, jossa psykologinen ja fyysinen stressi vaikuttaa yhä voimakkaammin hyvinvointiimme, tarvitaan tietoja ja taitoja, jotka auttavat meitä ymmärtämään itseämme paremmin. 

Yhdistyksemme tarjoaa nyt sinulle mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi huipputason webinaariin, jossa yhdistyvät huippuasiantuntijuus, käytännön kokemus sekä ajantasaisin tieteellinen tutkimus. 

Mikä on Polyvagaali-teoria? Polyvagaali-teoriaa kutsutaan myös turvallisuuden tai inhimillisen yhteyden tieteeksi. Se avaa uusia näkökulmia siihen, miten kehomme reagoi stressiin ja miten voimme muuntaa näitä reaktioita voimavaraksi.

Kenelle webinaari on tarkoitettu? Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta ja muiden hyvinvoinnista. Saat konkreettisia työkaluja, joilla voit parantaa omaa hyvinvointiasi ja ymmärtää paremmin kehosi ja hermostosi reaktioita.

Kuka on Susanna Sjöberg? 
Susanna on yhdistyksemme perustajajäseniä ja hallituksen jäsen. Hän on koulutukseltaan muun muassa psykoterapeutti ja kauppatieteiden maisteri. Hänellä on laaja kansainvälinen ura, ja tällä hetkellä hän työskentelee Sveitsistä käsin. Susanna tekee yhteistyötä Polyvagaali-Instituutin kanssa Yhdysvalloissa ja on luennoi aiheesta maailmanlaajuisesti – mm. Harvard Business Schoolissa ja YK:ssa. Susannan syvä asiantuntemus ja kokemus tekevät tästä webinaarista ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia lisää ja vahvistaa omaa hyvinvointiasi.

Ilmoittaudu Nyt! 
Ota askel kohti positiivista muutosta ja ilmoittaudu mukaan.

Tavataanko webinaarissa?