Nukkumatti- kerho pilotti

  • to 2.5.2024 klo 1819
  • zoom

Nukkumatti- kerho pilotti starttaa pian kaikille Wiisas Kasvu ry:n lukijoille! 

Barcelonalaisen univalmentajan, Tiina Karhapään tammikuussa pitämä Unettomuuden luontainen hoito- webinaari  yllätti ilmoittautujien määrällä ja herätti niin paljon kiinnostavia kysymyksiä, että aika loppui vallan kesken.

Tilaisuuden suosio ja kysymysten suuri määrä synnytti idean säännöllisesti kokoontuvasta Nukkumatti- kerhosta, jonka ensimmäinen tapaaminen järjestetään torstaina 4. huhtikuuta Zoomissa.  

Nukkumatti- kerho on kaikille unettomuuden luontaisesta hoidosta kiinnostuneille soveltuva turvallinen tila oppia ymmärtämään paremmin omaa unettomuutta, ja sisäistää hermoston säätelyn merkitys kroonisen stressin sekä univaikeuksien hallinnassa.

Vertaistuellisessa Nukkumatti- yhteisössä omaksut helppoja ja toimivia tekniikoita unettomuuden hallintaan, joita säännöllisesti toteuttamalla huomaat nukahtamisen helpottuvan ja stressin vähenevän unettomuuden hetkillä.

Mukaan tilaisuuteen voit tulla kysymystesi kanssa keskustelemaan ja kokemuksia jakamaan, tai vain kuuntelemaan, sekä oppimaan ja oivaltamaan uutta käydyistä keskusteluista. 

Nukkumatti-kerho kokoontuu jokaisen kuukauden ensimmäisenä torstaina Zoomissa, klo 18:00-19:00, 4.huhtikuuta alkaen. 

Liityn sähköpostilistalle