WEBINAARI Matkalla itsemyötätunnon ihmeelliseen maailmaan

  • ti 23.4.2024 klo 1819:30
  • Zoom

Tule kuulemaan webinaariamme ja opi hyödyntämään itsemyötätunnon voimaa sekä henkilökohtaisessa että ammatillisessa elämässäsi.

Tuntuuko sinusta koskaan siltä, että olet itsesi pahin kriitikko? Oletko koskaan miettinyt, miten voisit kohdata haasteet ja epäonnistumiset olemalla itsellesi yhtäaikaisesti sekä lempeä että jämäkkä? 

Tervetuloa kuulolle webinaariin, jossa pysähdymme itsemyötätunnon äärelle. Tarjolla on:

  • Pohdintoja tietoisen läsnäolon taidoista, jotka voivat antaa sinulle mahdollisuuden olla hetkessä läsnä ja samanaikaisesti havainnoida itseäsi ja muita.
  • Ajatuksia lempeydestä itseä kohtaan, rakkaudesta ja rajoista. Huomioita siitä, miten itsemyötätunto voi lieventää takaiskuja ja tarjota uusia ajattelutapoja.
  • Jaettua ihmisyyttä. Tunnistamalla yhteiset, inhimilliset kokemuksemme, voimme rakentaa aidompia yhteyksiä toisiimme. Ei ole meitä ja heitä.

Tämä webinaari on suunniteltu antamaan työkaluja, joiden avulla voit vahvistaa taitojasi kohdata elämän aallokot myötätuntoisemmin. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan.  Asiantuntijamme Piia Sumupuu  jakaa osaamistaan ja kokemuksiaan kohti laajempaa itsemyötätuntoa.

Varaa paikkasi nyt ja aloita matkasi kohti myötätuntoisempaa elämää.


PS.  Myötätunto Maanantait jäsenille 13. ja 20.5.2024. 
Tervetuloa mukaan! 
Jatkamme keskusteluja itsemyötätunnosta. 
Alustajana toimii Piia Sumupuu.

Ilmoittautuminen

Haluan tunnukset kasvun kehälle. mm täältä näet edellisten webinaarien tallenteet.

Kasvun kehä on ilmainen palvelu joka vaatii ainoastaan kirjautumisen.